A méregtelenítés titkos eszköze

A méregtelenítés titkos eszköze

Írta: Spártai Vitamin - csütörtök, 2014, október 9 - 15:01

Ahogy azt számos egészséggel kapcsolatos portálon is olvashatod, a méregtelenítés az egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából is létfontosságú:
a méregtelenítés során a szervezeted megtisztul a méreganyagoktól, helyreáll az emésztésed, a felesleges testzsír feloldódik, és így a testsúly csökkenése sem kizárt.

Napjainkban elképzelhetetlen, hogy lenne olyan ember, aki egész életében egészségesen és teljesen méreganyag-mentesen táplálkozott, soha nem szedett gyógyszereket, nem érintkezett káros anyagokkal. Ezért merjük azt állítani, hogy a méregtelenítés mindenkinek javasolt.

Te is gyakran gondolkodsz azon, hogy belevágsz?

Az eredmények magukért beszélnek. Aki rászánja magát a méregtelenítésre, az megnövekedett életerőt és vitalitást tapasztal. Nem lesz gond a reggeli felkelés, pihentetőbb, nyugodtabb lesz az alvásod. Jobb lesz az emésztésed, nő az ellenálló képességed a betegségekkel szemben, memóriajavulást tapasztalsz. A méregtelenítés még a külsődre is jótékony hatással van, a bőr, a haj, a köröm is megszépül.

De mégis, mi a méregtelenítés, és hogyan kell csinálni?

A böjt az egyik leghatékonyabb méregtelenítő kúra. Lényege, hogy nem eszünk, csak iszunk, de nagyon sokat. Az internetet kutatva számtalan tisztítókúra módszert találsz, de ezek többsége bizony drasztikus. Durva beavatkozás a szervezet működésébe, és nem is véletlenül figyelmeztetnek a várható mellékhatásokra, az ingerlékenységre, fejfájásra, szédülésre. Jó, ha tudod, hogy irreális azonnali eredményeket várni. A méregtelenítés az egészséges táplálkozással is sikeres lehet.

Csodaelixírt mi sem tudunk ajánlani, de szeretnénk, ha megismernéd a spirulina algát

Sok országban, mint például Japán és Kína, a mikroalgák természetes részei a mindennapi étkezésnek. Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek. Talán nem véletlen, hogy közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. A spirulina alga egy szuper tápanyag, nagyon gazdag fehérjékben, vitaminokban és aminosavakban. Ráadásul a spirulina nem csak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. Összetételének köszönhetően csökkenti a szervezet toxicitását. Mivel lúgos hatású, ezért segítséget nyújt a szervezet elsavasodásával szemben.

Vigyél több energiát az életedbe

A spirulina önmagában is egy nagyon jó méregtelenítő, és bármilyen méregtelenítő kúrába beilleszthető. Tudj meg többet a spirulina alga jótékony hatásairól (kattints ide vagy a termék képre)