Nemet mondanál a garantáltan természetes vitaminokra?

Nemet mondanál a garantáltan természetes vitaminokra?

Írta: Spártai Vitamin - szerda, 2014, október 15 - 10:53

Nemet mondanál a garantáltan természetes vitaminokra?

Valószínűleg nem először hallod, hogy a vitaminok mennyire lényegesek a szervezeted számára. A vitaminok nélkülözhetetlenek az anyagcsere-folyamatokhoz, közreműködnek a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában, amiknek köszönhetően a táplálék hasznosul, és energia keletkezik belőle.

Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy rendszeresen sportolj, és nem tudod megvalósítani, hogy csakis egészséges, ellenőrzött ételekkel táplálkozz, akkor a vitaminok mellett táplálékkiegészítőkre is szükséged lehet.

Talán nem is veszed észre, hogy mi történik körülötted

Az egészség romlása egyik napról a másikra nem produkál érezhető tüneteket, ezért javasoljuk, hogy válts tudatosan egészséges életmódra.
A sportolás mellett a táplálkozás az egészség egyik kulcsa.
A főzés során csökken az élelmiszerek ásványi anyag tartalma, a vitaminok elillanhatnak, ezért azoknak a pótlásáról külön is gondoskodni kell. Ehhez társul még, hogy a különböző környezeti hatásokat sem tudod kizárni, és a szervezetedben is változások mennek végbe.

Viszlát betegségek?

Létezik egy egyszerű, de ugyanakkor nagyszerű természetes táplálékkiegészítő, az acai bogyóból készült Acai Berry. Az acai (ejtsd: ászáj) az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyós termését az Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják.

Lehet, hogy túlzásnak vagy első hallásra hihetetlennek tűnik, de az acai bogyó talán a világ egyik legnagyszerűbb étele

Tele van tápanyagokkal: vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, étkezési rostokkal. 10-szer annyi antioxidáns van benne, mint a szőlőben.
Szinte tökéletes aminosav összeállítást foglal magában, ami az állóképességed megtartásához szükséges. Bőségesen tartalmaz szerves növényi fehérjét, ami jobb az állati fehérjénél.

Elősegíti az emésztési rendszer egészséges működését, csökkenti a koleszterinszintet.
Antioxidáns, baktériumölő és gyulladáscsökkentő tulajdonsága van. Egyesek szerint olyan nagyszerű hatása is van, hogy a fogyást is segíti. Mivel a fogyókúra mellett egyébként is szükség van a szervezet fokozott felügyeletére, ezért a fogyókúrázóknak különösen javasolt a fogyasztása.

2 fontos tanács, amire mindenképpen figyelj:

  • Ne felejtkezz el róla, hogy táplálékkiegészítő nem helyettesíti az étkezést.
  • Ha vitaminok szedésével támogatod a szervezetedet, akkor válassz természetes eredetű készítményeket.
  • Ne várj azonnal tapasztalható eredményeket, de nagyon rövid idő, akár néhány hét leforgása alatt a közérzetedben pozitív változásokat tapasztalhatsz.

Az Acai Berry a szervezeted tökéletes működését segíti. A Spártai Acai Berrynek nemcsak a hatóanyaga, hanem a teljes kapszulája is természetes.

Rendelj Most Spártai Acai Berry-t!