Öntsünk tiszta vizet a pohárba (és vegyünk be hozzá egy Spártai Vitamint)!

Öntsünk tiszta vizet a pohárba (és vegyünk be hozzá egy Spártai Vitamint)!

Írta: Spártai Vitamin - péntek, 2017, március 3 - 15:16

Egyetlen nap alatt forgószélként söpörtek végig a médián a rólunk szóló hírek, melyek a félreérthető szalagcímeik miatt kellemetlen helyzetbe hozták a társaságunkat.

Azóta rengeteg kérdést kaptunk olyanoktól, akik szeretik és fogyasztják a termékeinket és olyanoktól is, akik még nem használnak étrend-kiegészítőt a rohanó mindennapokhoz.

Mi a baj a termékeinkkel? Röviden: semmi. 3 évvel ezelőtt az egyik reklámkampányunk kommunikációjában hibáztunk.

Amikor megalkottunk a vitaminjainkat, a célunk egy olyan táplálékkiegészítő termékcsalád létrehozása volt, ami segít a mindennapok már-már "spártai hőseinek" leküzdeni a kihívásokat: hiszen ma már legalább olyan hatalmas szellemi és fizikai nyomás nehezedik mindenkire az átlagembertől a menedzsereken át a sportolókig, mint egy ókori harcosra!

Vitaminjaink menedzserek, sportolók és az egészségügyben dolgozók körében lettek a legnépszerűbbek, ezenkívül elismerően nyilatkoztak róla. Ezért 2014-ben az ő visszajelzések alapján választottuk ki a reklámkampányunk üzenetét: orvosok, sportolók, és menedzserek ajánlásával. Azonban a GVH egy törvényi szabályozásra hivatkozva kifogásolta az általunk hirdetett szlogent, mi megértettük, hogy hibáztunk és ezért azt haladéktalanul megváltoztattunk. A Spártai vitaminok népszerűsége azóta is töretlen, ami annak köszönhető, hogy étrend-kiegészítőink 3 nagyszerű tulajdonságot egyesítenek magukban:

  • magas hatóanyag tartalmúak,
  • kivételes tisztaságúak
  • és könnyen lenyelhetők!

A GVH a termékeink összetételéről szóló üzenetünket is kifogásolta - ezt szintén korrigáltuk. Büszkék vagyunk arra, hogy étrend-kiegészítőink jelentős része 100%-ban természetes összetételű. Néhány termékünknél  azonban - ahol a gyártás technológia feltétlenül indokolja - mesterséges anyagokat is alkalmaznunk kell: például, hogy egy kapszula kényelmesen lenyelhető legyen és ne hulljon darabokra a dobozban. Ezek a mesterséges anyagok az egészségre teljesen ártalmatlanok és csak a feltétlenül szükséges mértékben alkalmazzuk őket (ahogy azt a dobozokon is feltüntetjük). Hiszünk a természet erejében, ezért ezeknél a vitaminoknál törekedünk rá, hogy a naturális összetevők jelentős túlsúlyban legyenek jelen bennük.

A GVH a 2014-es kampánnyal kapcsolatban döntést csak most hozott, de rendelkezéseinek mi már évekkel ezelőtt maradéktalanul eleget tettünk: a 2014-es kampányt szlogenjeit már nem használjuk, az esetből pedig rengeteget tanultunk.

Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük.

Vitaminjaink és táplálékkiegészítő termékeink továbbra is kiváló minőségben készülnek és ezentúl is segítenek helytállni mindenkinek a hétköznapi taposómalomban és sportban egyaránt: menedzsereknek, fizikai munkát végzőknek, fiataloknak és időseknek ugyanúgy, mint a legkeményebb versenyzőknek!

 

Spártai Vitamin

www.spartaivitamin.hu