Sztárok vitaminja

Sztárok vitaminja

Írta: Spártai Vitamin - szerda, 2014, szeptember 3 - 14:51

Karcagi Dalma, a Szombat esti láz gyönyörű táncosnője, Judy, énekesnő, Voksán Virág, azaz DJ Flower, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Danny Blue mentalista, Gáspár Dávid, NB1-es magyar válogatott kosárlabdázó, Lubics Szilvia világhíres ultrafutó és más ismert sportolók, művészek, valamint menedzserek ajánlják a Spártai Vitamint közösségi oldalakon, interjúkban, a cég weboldalán vagy egyéb helyeken.

A rendkívül magas hatóanyag-tartalmú, szupervitaminjairól ismert Spártai 2014. márciusban debütált Magyarországon, majd alig két hónappal később kénytelen volt egy hosszabb kényszerszünetet tartani, mert hirtelen kifogytak a készletei. Hosszú heteken át gyártották Angliában az újabb sorozatokat, míg végül több millió új Spártai Vitamin érkezett meg a hazai raktárakba. Szeptemberben indul az értékesítés Ausztriában és Oroszországban is.

Minek köszönhető a Spártai Vitamin sikere?

A Spártai Vitamin több szempontból is kiemelkedő, egyrészt nem csupán az aktív hatóanyagok természetes eredetűek, hanem semmilyen káros adalékot nem tartalmaznak a termékek. A népszerűség másik oka, hogy minden Spártai Vitamin készítmény kizárólag könnyen lenyelhető, kis méretű zselatinkapszulákat tartalmaz, azaz nincsenek nagy, kényelmetlen tabletták, amelyek gyakran elrettentik az embereket, mert nehezen tudják lenyelni. Mivel ilyen sok hatóanyag nyilvánvalóan nem fér el egyetlen tablettában vagy kapszulában, ezért a 6-10 kapszulát tartalmazó napi csomagok esetén ez különösen fontos.

De a siker legfőbb tényezője valószínűleg az, hogy a Spártai Vitaminok pozitív hatása nagyon gyorsan, akár néhány napos fogyasztás után érezhető. A Spártai Szuper Multi és az ötven felettieknek készített Senior Multi olyan pluszenergiát ad, ami kis dózisú vitaminokkal nem érhető el (hogy csak egyet említsünk a számos pozitív hatás közül), de még a valamivel kevesebb hatóanyagot tartalmazó Spártai Multi Plusz sem nevezhető átlagos multivitaminnak. A Spirulina Alga fogyasztása a vásárlók tapasztalatai alapján pár hét után látványos javulást eredményez a haj, a bőr és a körmök állapotában, valamint érezhető energiával turbózza fel az embert. Az Acai Berry pedig egy olyan közkedvelt szuper-tápanyag, amelynek előnyeit még felsorolni is hosszadalmas. Példának okáért kiváló természetes fogyasztószer, lassíthatja az öregedést, rendkívül gazdag szerves növényi fehérjében (ami jobb az állati fehérjénél), optimális aminosav-összeállítást tartalmaz, növelheti az energiaszintet, valamint segítheti az oxigén bevitelét, ezáltal növeli az állóképességet, erőt és sportteljesítményt. A Spártai ezen termékekből is magas hatóanyag-tartalmú készítményeket gyárt.

Külön cikket érdemelnének a Spártai Szuper C-vitaminok, Omega-3, Koenzim Q10 és porcerősítő, de megtalálható számos más termék is a Spártai Vitamin palettájában.

Tehát a siker a Spártai Vitamin esetén nem a reklámnak köszönhető, hanem a termékek kiemelkedő, bizonyított minőségének és pozitív hatásainak. A megbízhatóságot az is növeli, hogy a Spártai vitaminok magasan kvalifikált, minősített, csúcstechnológiás angol gyárban készülnek, ellenőrzött körülmények között, és a cég 100 százalék pénz-visszafizetési garanciát vállal minden termékére.

Mivel rendkívül magas a visszatérő, rendszeres vásárlók aránya – ami a Spártai Vitaminok hatékonyságát mutatja –, ezért a cég egyik jelmondata joggal lett ez:

„Próbáld ki a Spártait, és érezd a különbséget!”