Téli immunerősítő tanácsok

Téli immunerősítő tanácsok

Írta: Spártai Vitamin - szerda, 2014, november 5 - 11:25

Téli immunerősítő tanácsok

Mostanában fáradtan kelsz fel? A legjobb immunerősítő, ha egészségesen élsz és táplálkozol

Ha a szervezetedet folyamatosan kihívások elé állítod, és már fáradtan indul a reggeled is, akkor időzz el egy pillanatra, és gondold végig, hogy mi lehet az oka. A túlzott fizikai vagy szellemi megterhelés mellett a szervezeted azt kéri, hogy figyelj rá is egy kicsit. Különösen télen még a betegségek is ostromolhatnak.
A stressz és a betegségek a legváratlanabb pillanatokban is lecsapnak a gyengeségeidre, és ledönthetnek a lábadról.

Ha nem tudsz megállj parancsolni a feszített tempódnak, akkor ilyenkor, a tél közeledtével ismerj meg néhány könnyen betartható immunerősítő jó tanácsot.

A legjobb immunerősítő, ha a szervezetedet harmóniában tartod

Az egészséges táplálkozás, a kedélyes, kiegyensúlyozott lelkiállapot és a megfelelő mennyiségű mozgás mind hatással vannak a szervezeted természetes védekező képességére.

Ha az étrendedben bőven szerepelnek vitaminok, ásványi anyagok, valamint antioxidánsok, akkor a szervezeted is jól érzi magát, és ez jótékony hatással lesz a kedélyállapotodra. Kevésbé érzed levertnek magadat, könnyebben veszed a napi akadályokat.

Mit okozhat a vitaminok hiánya?

A teljesség igénye nélkül mutatunk néhány példát:

  • A-vitamin: hámvédő, és a látásodért is felel.
  • B-vitamin: olyan komplex feladatot látnak el, hogy velük külön írásban is foglalkoztunk már, szerepükről itt tájékozódhatsz.
  • D-vitamin: alapvető feladata a vér kalcium- és foszforszintjének szabályozása. Hiánya a csontok és a fogazat ásványianyag-tartalmát csökkenti.
  • E-vitamin: az öregedés folyamatát és első jeleit is késlelteti, hatékonyan védi az immunrendszert a károsító méreganyagoktól.
  • C-vitamin: hatása az egész testre kiterjed. Erősíti a hajszálerek falát, egészségesen tartja az izmokat és az ínszalagokat, valamint az ínyt. Vízben oldódó antioxidáns.

Erő, szépség és egészség?

Az egészséges, a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazó étrend összeállítása temérdek időt, a kivitelezése rengeteg energiát vesz igénybe.
Ezt következetesen és megfelelő ideig a napi munka mellett nehéz, szinte lehetetlen megvalósítani.

Ha a vitaminok szedése mellett döntesz, de külön-külön vásárolod meg és szeded őket, akkor sem biztos, hogy laikusként a kívánt hatású csomagot sikerül összeállítanod. Bízd ezt szakértőkre.

Ha azt szeretnéd, hogy érezhető hatást érj el, és minden fontos vitamint megadj a szervezetednek megfelelő arányban, akkor ismerd meg az egyedülálló tisztaságú Spártai multivitaminokat.

Az Spártai Szuper Multi Multivitamin pozitív hatása már néhány nap elteltével érezhető.

Vásárolj Most Spártai Szuper Multi Multivitamint!