Minden 2. termék INGYEN csak 5 napig

Mostantól maximum 5 napon át (azaz szombat éjfélig) egy különleges kedvezménnyel élhetsz a lentebb felsorolt termékeink esetén:

Vásárolj meg 1 db terméket akciós áron, és küldünk mellé egy másikat INGYEN ugyanabból a termékből!

Tehát: Ha szombat estig megrendelsz például egy doboz A&D vitamint, akkor mi kettőt küldünk (a másodikat fogadd el ajándékba), vagy rendelj bármit az alábbi termékek közül, és mi egy áráért küldünk Neked két dobozzal.

A Duplázó Akció az alábbi termékekre vonatkozik:

A&D vitamin (90)
Multi Mineral ásványi anyag komplex (60)

És ez még nem minden...

Ha most azt gondolod, hogy ez csak akkor érvényes, ha 1db terméket rendelsz, akkor van egy jó hírünk: Ha például 4 terméket rendelsz, akkor 4 másikat küldünk mellé ajándékba, ha 10-et veszel, akkor 20-at kapsz, azaz 10 terméket adunk ingyen! (10 db a maximum, amit ebben az akcióban rendelhetsz, azaz maximum 10 terméket tudunk ingyen adni 1 vásárlónak.)

Ez a kivételes kedvezmény csak a készlet erejéig, de legkésőbb szombat éjfélig tart. Tehát ha ingyen termékekhez akarsz jutni, akkor rendelj most a fentiek közül!

Irány a webáruház >

Köszönjük, hogy minket választottál, fogadd el mostani rendelésedhez ajándékunkat.

(Megjegyzés: A rendelés visszaigazolásban csak annyi termék fog szerepelni, amennyit megrendelsz, de 2x annyi terméket fogunk küldeni, mint amennyit megrendeltél.)

Üdv.

Spártai Vitamin
www.spartai.hu
info@spartai.hu

Az akció a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2015. május 2. éjfélig érvényes, az ebben az akcióban résztvevő termékekre.

Az akció során beérkező rendelések feldolgozása folyamatos, a csomagok szállítása legkésőbb május 5. után megtörténik.