Duplázó Akció – Minden második termék ingyen!

Duplázó Akció – Minden második termék ingyen!

Most néhány napig – legkésőbb április 10. péntek éjfélig – egy különleges kedvezménnyel élhetsz a lentebb felsorolt termékeink esetén:

Vásárolj meg 1 db terméket akciós áron, és küldünk mellé egy másikat INGYEN ugyanabból a termékből!

Tehát: Ha most megrendelsz például egy doboz Szuper C-500 vitamint, akkor mi kettőt küldünk (a másodikat fogadd el ajándékba), vagy rendelj bármit az alábbi termékek közül, és mi egy áráért küldünk Neked két dobozzal.

A Duplázó Akció az alábbi termékekre vonatkozik:

A&D vitamin (90)
B1 vitamin (90)
Szuper C- vitamin 500 prémium (90)
D3-vitamin 2000 NE (90)
Multi Mineral ásványi anyag komplex (90)
Ginkgo Biloba (60)

És ez még nem minden...

Ha most azt gondolod, hogy ez csak akkor érvényes, ha 1db terméket rendelsz, akkor van egy jó hírünk: Ha például 4 terméket rendelsz, akkor 4 másikat küldünk mellé ajándékba, ha 10-et veszel, akkor 20-at kapsz, azaz 10 terméket adunk ingyen! (10 db a maximum, amit ebben az akcióban rendelhetsz, azaz maximum 10 terméket tudunk ingyen adni 1 vásárlónak.)

Ez a kivételes kedvezmény csak a készlet erejéig, de legkésőbb péntek éjfélig tart. Tehát ha ingyen termékekhez akarsz jutni, akkor rendelj most a fentiek közül!

Irány a webáruház >

Köszönjük, hogy minket választottál, fogadd el mostani rendelésedhez ajándékunkat.

(Megjegyzés: A rendelés visszaigazolásban csak annyi termék fog szerepelni, amennyit megrendelsz, de 2x annyi terméket fogunk küldeni, mint amennyit megrendeltél.)