Információk

Mitől prémium?

 

A Spártai Vitamin készítmények tervezése során a cél egy prémium vitaminokból álló paletta kialakítása volt, ami minőségét és hatóanyag tartalmát tekintve magasan kiemelkedő. A hordozóanyagok jellemzőitől kezdve a hatóanyagok mennyiségi és minőségi meghatározásáig arra törekedtünk, hogy minden szempontból felső kategóriás vitamin termékcsaládot hozzunk létre. Továbbá termékeink a legmagasabb színvonalon, tanúsított HACCP, GMP, BRC Global Standards, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 minőségirányítási rendszerek használatával készülnek.

 

Az eredmény: Rendkívüli tisztaságú, természetes eredetű, kiemelten magas hatóanyag tartalmú, könnyen lenyelhető vitamin készítmények, amelyek alkalmasak arra, hogy fogyasztásukkal nagyobb általános erőnlétet és energiaszintet érjünk el; megőrizzük, illetve helyrehozzuk egészségünket; valamint hozzájáruljunk a természetes szépségünk helyreállításához és fenntartásához.

 

 

A reklámok hazudnak?

 

Az elmúlt években megjelent számos tudományos publikáció révén ma az egészségtudatos magyar vásárlók egyre szélesebb tábora tisztában van a nagydózisú (magas hatóanyag tartalmú) vitaminok rendszeres fogyasztásának fontosságával. Nem érik be napi 100mg C-vitaminnal, 60mg E-vitaminnal, 200mg kalciummal és hasonló mennyiségű étrend kiegészítőkkel, annak ellenére sem, hogy bizonyos reklámok állítása szerint az ilyen kicsi mennyiségek kielégítik egy átlagos felnőtt napi vitamin szükségletét. A Spártai Vitaminokat úgy állítottuk össze, hogy valóban magas aktív hatóanyag tartalmukkal rövid idő alatt érezhető pozitív hatást fejthessenek ki.

 

 

Biztos, hogy természetes az, amire ez van írva?

 

A jelenleg piacon lévő vitamin készítmények jelentős részének hordozóanyaga ártalmas adalékokat tartalmazó tabletta vagy – szintén egészségtelen – szintetikus (azaz műanyag) kapszula. Amikor egy termékre az van írva, hogy természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, akkor a vásárlókban ritkán merül fel a kérdés, hogy mi van a kapszula/tabletta anyagával, azaz a hatóanyagok hordozójával. A Spártai Vitaminok tervezésekor arra is figyelmet fordítottunk, hogy a hordozóanyagok is természetes eredetűek legyenek, ne tartalmazzanak semmilyen káros mesterséges adalékot. Így színezék- és szintetikus adalékmentes, tökéletes felszívódású természetes kapszulákba töltjük a kizárólag természetes eredetű vitamin hatóanyagokat.

 

 

Könnyen lenyelhető

 

A kapszulák tervezésekor az is kiemelt szempont volt, hogy formájukat, felületüket és méretüket tekintve könnyen lenyelhetők legyenek, mert sok ember számára az a vitaminfogyasztás legfőbb akadálya (vagy nehézsége), hogy nehezen vagy sehogy sem tudják lenyelni.

 

 

A vitaminok Rolls-Royce-a bárki számára elérhető áron

 

Végül egy olyan termékcsaládot hoztunk létre a táplálék-kiegészítők piacán, amely minőségét, tisztaságát, a hatóanyagok mennyiségét, a könnyű lenyelhetőségét és az érezhetően gyors hatását tekintve egyedülállónak mondható. Ugyanakkor – bár a Spártai Vitamint joggal nevezhetjük az étrend kiegészítők Rolls-Royce-ának – azt valljuk, hogy az egészséghez, a mindennapi energiához, a jó közérzethez és a szépséghez mindenkinek joga van. Ezért úgy alakítottuk ki árpolitikánkat, hogy a Spártai Vitamin ne csak egy szűk kör „elit vitaminja” legyen, hanem az átlagos magyar pénztárcákra szabott áron elérhető „mindenki vitaminja”. Termékeinket nagy mennyiségben gyártjuk, a működési folyamatainkat pedig minden részletre kiterjedően optimalizáltuk, hogy tömegeket láthassunk el prémium vitaminokkal, végre elérhető áron.

 

 

 

Ajánlások

 

Az, hogy a Spártai Vitamin termékek gyártásáért felelős szakemberek, specialisták, minőségellenőrök; a forgalmazási engedélyeket kibocsátó hatóságok; vagy a cég maximalista tulajdonosai mit gondolnak és mondanak termékeinkről, számunkra nem elég. Elengedhetetlenül fontosnak tartjuk a „külső” megerősítést, ezért örömmel adjuk át tesztelésre termékeinket sportolóknak, menedzsereknek, orvosoknak, és kérjük meg őket arra, hogy alkossanak saját maguk őszinte véleményt. Azért tesszük ezt, mert bár bizonyosságunk és személyes tapasztalatunk van arról, hogy olyan vitaminokat alkottunk, amelyek hasznosak az emberek számára és jótékony hatásuk rövid távon érezhető, az igazi megerősítést olyan nagyszerű emberektől kaphatjuk, akiknek véleménye minőségi életvitelük, fizikai és szellemi teljesítőképességük vagy szakmai tekintélyük okán rendkívül fontosak számunkra.

 

És ugyanilyen fontos minden egyes vásárlónk tapasztalata, véleménye, javaslata a termékeinket és szolgáltatásainkat illetően, ezért kérünk Téged is, hogy írj nekünk, miután kipróbáltál egy vagy több Spártai terméket.