Innováció a vitamin gyártásban

Innováció a gyártásban

Spártai szuper-vitaminok

A jelenleg piacon lévő legtöbb vitamin készítmény hordozóanyaga ártalmas adalékokat tartalmazó tabletta vagy – szintén egészségtelen – szintetikus (azaz műanyag) kapszula. Amikor egy termékre az van írva, hogy természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, akkor a vásárlókban ritkán merül fel a kérdés, hogy mi van a kapszula/tabletta anyagával, azaz a hatóanyagok hordozójával valamint az egyéb összetevőkkel. A Spártai Vitaminok tervezésekor arra is figyelmet fordítottunk, hogy a hordozóanyagok és a kitöltő anyagok is zömmel természetes eredetűek legyenek. Így színezék- és szintetikus adalékmentes, tökéletes felszívódású természetes kapszulákba töltjük a nagyrészt természetes eredetű vitamin hatóanyagokat.

Megtévesztő reklámok

Az olyan marketing szövegek, mint „természetes hatóanyagok”, vagy „természetes összetevőket tartalmaz”, vagy „x féle természetes összetevő” stb. megtévesztőek lehetnek, mert nem zárják ki, hogy ezen valóban természetes anyagokon kívül a teljes késztermék tartalmaz szintetikus anyagokat is, mint pl. színezőanyag, térfogatnövelő stb. Természetes eredetű készítménynek csak az tekinthető, aminek egyetlen összetevője sem tartalmaz szintetikus anyagot, nem csak a hatóanyagok természetesek. 

Tökéletes formatervezés a könnyű fogyasztás élményéért

A kivételes tisztaság mellett a kapszulák tervezésekor kiemelt szempont volt az is, hogy formájukat, felületüket és méretüket tekintve könnyen lenyelhetők legyenek, mert sok ember számára az a vitaminfogyasztás legfőbb akadálya vagy nehézsége, hogy nehezen vagy sehogy sem tudják lenyelni.

Kényelmes és kellemes érzet

Tény, hogy egyetlen, viszonylag kisméretű (tehát könnyen lenyelhető) kapszulába vagy tablettába nem lehet belesűríteni annyi hatóanyagot, ami kielégítené egy felnőtt ember napi vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem-szükségletét. Ha viszont szedtél már nagy dózisú vitamin készítményt, ahol egy napi adag több kapszulában / tablettában állt rendelkezésre, akkor érezhettél már (6-8-10 kapszulás vitamincsomag esetén) telítettséget vagy más kellemetlen érzést. Ezt általában nem a hatóanyagok okozzák, hanem a kapszula / tabletta anyaga. Ezért sem mindegy, hogy milyen összetevőkből állnak egy vitamin esetén a nem aktív hatóanyagok.

A speciális Spártai kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat. Tiszta, könnyű, kényelmes, kellemes, hatékony – ezekkel a szavakkal jellemezhető minden Spártai Vitamin.

Minősített gyártók

A Spártai Szuper-Vitaminok összetevői Nagy-Britanniában készülnek, ellenőrzött körülmények között, magas minősítésű csúcstechnológiás gyárakban, magasan képzett szakemberek által. Minden termékünk esetén természetes eredetű zselatin kapszulát használunk (az E-vitamin és az Omega-3 készítményeknél lágy zselatint) a gyártás során. Számos szakmai díj, tanúsítvány és szigorú minőségi standard garantálja a prémium minőséget.

HACCP, GMP, BRC Global Standards, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 kiépített minőségirányítási rendszerek használatával.

Válassz Spártai Vitamin terméket >

Kapcsolódó cikk: Spártai Szuper-Vitaminok >