Spártai vitamin

Spártai Vitamin

Ez a cikk röviden összefoglalja a Spártai vitaminok jellemzőit és áttekintést ad a Spártai Vitamin termékekről, valamint azok hatásairól. A tervezéstől a gyártáson és csomagoláson át a termékek fogyasztásával és tárolásával kapcsolatos tudnivalókig.

 

Spártai Vitamin összefoglaló

Röviden a Spártai Vitamin jellemzői: Magas hatóanyag-tartalmú, könnyen lenyelhető szuper-vitaminok, sportolók és menedzserek ajánlásával. Hogy pontosan megérthessük, mikben tér el más vitaminoktól a Spártai, ahhoz a kezdetekhez kell visszamennünk.

 

A Spártai vitaminok tervezése

Mivel számos vitamin készítmény létezik, ezért már az elején fontosnak tartottuk, hogy olyan szempontok szerint tervezzük meg a Spártai Vitaminokat, amelyek lehetővé teszik, hogy egy prémium kategóriás termékcsaládot hozzunk létre. Az egyik alapvető szempont a magas aktív hatóanyag-tartalom volt, hiszen nem csupán a hiánybetegségek megelőzését tűztük ki célul, hanem az érezhető pozitív hatást az energiaszint növekedésében és a jó közérzetben. A másik a tiszta összetevők használata, ami nem csupán az aktív hatóanyagokra vonatkozik, hanem az adalék- és hordozóanyagokra is. A harmadik szempont a Spártai Vitamin termékek tervezésekor a könnyű, kényelmes fogyasztás volt. A termékpaletta kialakításánál pedig azt vettük figyelembe, hogy csak valóban szükséges vagy hasznos, érezhető javulás elérésére alkalmas termékeket gyártsunk.

Spártai Vitamin termékek >

Magas hatóanyag-tartalom

A számos tudományos publikáció révén ma már egyre nagyobb azon egészségtudatos fogyasztók tábora, akik nem érik be alacsony hatóanyag-tartalmú vitaminokkal. Egyre több étrend-kiegészítő és sport táplálék-kiegészítő forgalmazó palettáján találhatók nagy dózisú vitamin készítmények, és mind többen tapasztalják meg ezek pozitív hatásait. A Spártai Vitamin az „Erő a mindennapokhoz” mottót fogalmazta meg, és ehhez méltó tartalommal tölti fel kapszuláit.

Spártai multi vitaminok

Legfőbb termékeink a speciális Spártai multi vitamin készítményeink, melyeket korosztály és aktivitás alapján állítottunk össze. Mivel egyetlen kapszulába nem igen lehet elhelyezni olyan mennyiségű hatóanyagot, ami érezhető többletenergiával látja el a szervezetet, ezért a multi vitamin dobozokba 6-10 kapszulát tartalmazó napi csomagokat helyeztünk el. Így a 30 napos kiszerelések 180-300 kapszulát tartalmaznak. Az alap multinkban is megtalálható az A-vitamin, a különféle B-vitaminok, a C-, D-, E-vitaminok, valamint minden szükséges ásványi anyag és nyomelem, kombinálva olyan extrákkal, mint a csipkebogyó, az acerola és a citrus bioflavonoidok. Az 50 év feletti korosztály számára ezeket kiegészítettük olyan speciális készítményekkel, mint a Koenzim Q10 és a Ginkgo Biloba, a csúcstermék Spártai Szuper Multi pedig olyan további extrákat is tartalmaz nagy mennyiségben, mint a lecitin és az Omega-3. És ha még a 32 féle természetes eredetű aktív hatóanyagot tartalmazó Szuper Multi sem lenne elég, akkor a Spartan Race csomagok biztosan kielégítik a legaktívabb sportolók igényeit is.

Spártai multi vitaminok >

Energia, szépség, egészség Spártai Vitamin készítményekkel

A fent említett Spártai multi vitaminok hatóanyagai az egészségen és energia szint növelésén túl hozzájárulnak a köröm, a bőr és a haj szebbé tételéhez, továbbá forgalmazunk olyan szuper-tápanyagokat, amelyek segítségével ezek tovább fokozhatók. Ilyen az Acai Berry, ami azon kívül, hogy kiváló fogyasztószer, számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, vagy a Spirulina alga, ami önmagában is érezhető és látványos eredményeket biztosíthat. Számos Spártai Vitamin fogyasztó számolt be az egészséggel, a szépséggel és az energiával kapcsolatos pozitív változásról.

Fogyasztói vélemények >

Könnyen lenyelhető vitaminok

Mivel sok ember nehezen tud lenyelni nagyobb méretű kapszulákat vagy tablettákat – utóbbi esetén még a tabletta élei is nehezítik a bevitelt – ezért a Spártai Vitamin készítmények tervezésekor kiemelkedő szempont volt az is, hogy minden hatóanyag kizárólag kisméretű, lekerekített végű zselatinkapszulába kerüljön. Ha egy adott hatóanyagból olyan mennyiség volt szükséges (pl. C-vitamin esetén), ami csak nagyobb méretű kapszulában fért volna el, akkor inkább azt a megoldást választottuk, hogy az egy napra szánt hatóanyagot több kapszulában osztottuk el, ezzel garantálva a könnyű, kényelmes bevitelt. Továbbá a Spártai vitaminok esetén a fogyasztói vélemények szerint nem tapasztalható a más termékeknél jelentkező telítettség érzés, vagy kellemetlen szag. A napi 10db kapszulát tartalmazó Szuper Multi esetén is az a tapasztalat, hogy „mintha be sem vettem volna”, leszámítva a pozitív hatást. 

 

Spártai Vitamin árak

A Spártai Vitamin készítményekhez hasonló minőségű termékek általában nagyon drágák, kevesen engedhetik meg magunknak. Nem ritka, hogy egy prémium kategóriás multivitaminért 10-15 ezer forintot is elkérnek a forgalmazók. Az árpolitika kialakításakor fontosnak tartottuk, hogy az átlag pénztárcákhoz mérve kerülhessenek forgalomba a Spártai csúcsvitaminok. Azt valljuk, hogy az egészséghez, szépséghez és mindennapi energiához mindenkinek joga van, nem csak egy szűk elitnek. Ezért a minőséghez mérten rendkívül alacsony – mondhatni, középkategóriás – áron kaphatók a Spártai vitaminok.

Spártai Vitamin webáruház >

Gyártás, csomagolás, minőségi garancia

A Spártai Vitaminokat Angliában gyártjuk, a hazai értékesítésre szánt termékeket Magyarországon csomagoljuk és címkézzük. Így termékeink kizárólag az EU-n belül készülnek, ami önmagában is garancia lehet a minőségre. Ám senkitől sem várjuk, hogy akár egyetlen vitamin árát is kockáztassa: Ha egy termékünk nem válna be, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat. Azért merjük ezt felajánlani, mert nem csak saját meggyőződésünk, hogy kimagasló minőségű, hatékony termékeket forgalmazunk, hanem nap mint nap ezt a visszajelzést kapjuk vásárlóinktól is.

 

Tárolás és fogyasztás

Az étrend-kiegészítők dobozán feltüntetett tárolási információt érdemes komolyan venni: Fontos, hogy vitamint csak száraz, hűvös helyen tároljunk, mert a meleg (25°C vagy magasabb hőmérséklet) és a párás levegő könnyen okozhat minőségromlást. (A legérzékenyebb vitaminok egyike a B-komplex, ami melegben vagy párás időben összecsomósodhat és a korábban por formájú hatóanyag mintegy nedves masszaként akár a kapszulából „kifolyhat”.) Ne tároljunk vitamint napfénynek, melegnek kitéve, vagy konyhában, ahol főzünk és egyéb párás helyeken! Mivel a Spártai Vitamin termékek nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, ezért fontos az előírás betartása annak érdekében, hogy a vitaminok tökéletesen megőrizzék minőségüket a dobozon feltüntetett időpontig (ami általában minimum 1,5 év). A napi mennyiség megtalálható a webáruházban a termékoldalakon. A beszedés mindenképpen valamilyen étkezést követően (esetleg közben) javasolt, és semmiképpen nem éhgyomorra.

 

Spártai Vitamin, OÉTI, ÁNTSZ

A Spártai Vitamin filozófiájába nem fér bele, hogy megkérdőjelezze egy adott ország hivatalos szerveinek elvárásait, illetve az érvényben lévő jogszabályokat. Az Európai Unióban gyártott termék magyarországi forgalomba helyezéséhez is szükséges az OÉTI regisztráció. A Spártai Vitamin termékek hazai forgalomba hozatala előtt benyújtottuk a regisztrációs kérelmet az OÉTI felé, és eleget tettünk minden elvárásnak, iránymutatásnak és határozatnak, amit az OÉTI és az ÁNTSZ megfogalmazott. Az OÉTI notifikációs számok megtalálhatók a termékoldalakon. Hogy miért fontos számunkra a hatóságokkal való együttműködés? Az ÁNTSZ céljai közé tartozik az egészségvédelem és egészségmegőrzés, mely célokkal maximálisan egyetértünk. A Spártai Vitamin célja, hogy termékeivel hozzájáruljon az egészség megőrzéséhez, valamint a mindennapi élethez és a sporthoz szükséges energia megteremtéséhez.

Minőség

Termékeink a legszigorúbb előírásoknak megfelelően minősített üzemekben készülnek.

HACCP, GMP, BRC Global Standards, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000

 

Próbáld ki a magas hatóanyag-tartalmú Spártai Vitamin termékek bármelyikét, és garantáltan elégedett leszel a pozitív hatással. Válassz terméket itt:

Spártai Vitamin termékek