Nyereményjáték feltételei

Nyereményjáték feltételei

Bárki igényelhet egyszeri alkalommal 3db, összesen 5000 Ft értékű kupont, amelyek felhasználhatók a Spártai Vitamin Webáruházban. (A kuponok felhasználási feltételeit az igénylő email címére elküldött email tartalmazza.) A kuponok megigénylése név és email cím megadásával történő regisztrációval (továbbiakban: regisztráció) lehetséges.

Minden kuponigénylő (továbbiakban: Felhasználó) automatikusan részt vesz egy nyereményjátékban. Minden sorsolás alkalmával kisorsolunk egy több mint 30 000 Ft értékű, Spártai Vitamin készítményeket tartalmazó ajándékcsomagot.

A nyeremény az alábbi termékeket tartalmazza:

Szuper Multi multivitamin (30 cs.)

Senior Multi multivitamin (30 cs.)

Szuper C-vitamin 500 prémium (60)

Szuper D3-vitamin 2000 (90)

Multi Mineral ásványi anyag komplex (60)

Acai Berry (60)

Spirulina alga (60)

Sorsolásra akkor kerül sor, ha az előző sorsolás óta összegyűlik 2000 új Felhasználó. Így a nyereményt mindig 2000 Felhasználó között sorsoljuk ki.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy részt vegyen a nyereményjátékban, és amennyiben nyer, úgy a Spártai Vitamin Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) erről értesítést küldjön számára a Felhasználó által a regisztráció során megadott email címre.

Az Üzemeltető nem köteles értesíteni azon Felhasználókat, akik nem nyertek a nyereményjáték során.

A nyereményt az Üzemeltető a saját költségén juttatja el a Felhasználó részére, a Felhasználót semmilyen költség (szállítási díj sem) nem terheli. A nyeremény átvételét a Felhasználó elutasíthatja, ebben az esetben a szállító visszajuttatja a nyereményt az Üzemeltető részére. A Felhasználó az Üzemeltetővel történő egyeztetés szerint személyesen is átveheti a nyereményt az Üzemeltető székhelyén. A nyereményként a Felhasználónak átadott termékekre vonatkozik a minőségi garancia, de nem vonatkozik a 30 napos feltétel nélküli pénzvisszafizetési (elégedettségi) garancia.

A Felhasználó hozzájárul, hogy a regisztráció során megadott adatait az Üzemeltető tárolja, és a megadott email címre az Üzemeltető vagy partnerei reklámtartalmú hírleveleket küldjenek. Ettől eltérő célra az Üzemeltető nem használhatja fel a Felhasználó adatait, illetve nem adhatja át harmadik fél részére.

A Felhasználó bármikor kérheti regisztrációs adatainak törlését, írásban, a Kapcsolat oldalon található elérhetőségen.

A kuponok felhasználásáról rendszerünk 4 emlékeztető üzenetet küld az igényléskor megadott email címre, az igénylést követően 1nap, 7nap, 14nap és 83nap múlva.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben regisztrációs adatainak törlését kéri, úgy a nyereményjátékban a továbbiakban nem vesz részt. A kuponokat ebben az esetben is felhasználhatja a felhasználási feltételeknek megfelelően. A 4 emlékeztető üzenetet rendszerünk ebben az esetben is elküldi.