Spártai szuper vitaminok

Spártai szuper-vitaminok

A Spártai Vitamin készítmények tervezése során a cél egy prémium vitaminokból álló paletta kialakítása volt, ami minőségét és hatóanyag tartalmát tekintve magasan kiemelkedő. A hordozóanyagok jellemzőitől kezdve a hatóanyagok mennyiségi és minőségi meghatározásáig arra törekedtünk, hogy minden szempontból felső kategóriás vitamin termékcsaládot hozzunk létre.

Az eredmény: Rendkívüli tisztaságú, kiemelten magas hatóanyag tartalmú, könnyen lenyelhető vitamin készítmények, amelyek alkalmasak arra, hogy fogyasztásukkal nagyobb általános erőnlétet és energiaszintet érjünk el; megőrizzük, illetve helyrehozzuk egészségünket; valamint hozzájáruljunk a természetes szépségünk helyreállításához és fenntartásához.

A reklámok hazudnak?

Az elmúlt években megjelent számos tudományos publikáció révén ma az egészségtudatos magyar vásárlók egyre szélesebb tábora tisztában van a nagydózisú (magas hatóanyag tartalmú) vitaminok rendszeres fogyasztásának fontosságával. Nem érik be napi 100mg C-vitaminnal, 60mg E-vitaminnal, 200mg kalciummal és hasonló mennyiségű étrend kiegészítőkkel, annak ellenére sem, hogy bizonyos reklámok állítása szerint az ilyen kicsi mennyiségek kielégítik egy átlagos felnőtt napi vitamin szükségletét. A Spártai Vitaminokat úgy állítottuk össze, hogy valóban magas aktív hatóanyag tartalmukkal rövid idő alatt érezhető pozitív hatást fejthessenek ki.

Biztos, hogy természetes eredetű az, amire ez van írva?

A jelenleg piacon lévő vitamin készítmények jelentős részének hordozóanyaga ártalmas adalékokat tartalmazó tabletta vagy – szintén egészségtelen – szintetikus (azaz műanyag) kapszula. Amikor egy termékre az van írva, hogy természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, akkor a vásárlókban ritkán merül fel a kérdés, hogy mi van a kapszula/tabletta anyagával, azaz a hatóanyagok hordozójával, illetve a nem aktív adalékanyagokkal. A Spártai Vitaminok tervezésekor arra is figyelmet fordítottunk, hogy a hordozóanyagok és a kitöltő anyagok ne tartalmazzanak semmilyen káros mesterséges adalékot. Így színezék- és szintetikus adalékmentes, tökéletes felszívódású kapszulákba töltjük a vitamin hatóanyagokat.

Könnyen lenyelhető, kellemes

A kapszulák tervezésekor az is kiemelt szempont volt, hogy formájukat, felületüket és méretüket tekintve könnyen lenyelhetők legyenek, mert sok ember számára az a vitaminfogyasztás legfőbb akadálya (vagy nehézsége), hogy nehezen vagy sehogy sem tudják lenyelni. Továbbá a speciális kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.

Tiszta, könnyű, kényelmes, kellemes, hatékony – ezekkel a szavakkal jellemezhető minden Spártai Vitamin.

Spártai Szuper Vitamin

A vitaminok Rolls-Royce-a bárki számára elérhető áron

A Spártai Vitaminokkal egy olyan termékcsaládot hoztunk létre a táplálék-kiegészítők piacán, amely minőségét, tisztaságát, a hatóanyagok mennyiségét, a könnyű lenyelhetőségét és az érezhetően gyors hatását tekintve egyedülállónak mondható. Ugyanakkor – bár a Spártai Vitamint joggal nevezhetjük az étrend kiegészítők Rolls-Royce-ának – azt valljuk, hogy az egészséghez, a mindennapi energiához, a jó közérzethez és a szépséghez mindenkinek joga van. Ezért úgy alakítottuk ki árpolitikánkat, hogy a Spártai Vitamin ne csak egy szűk kör „elit vitaminja” legyen, hanem az átlagos magyar pénztárcákra szabott áron elérhető „mindenki vitaminja”. Termékeinket nagy mennyiségben gyártjuk, a működési folyamatainkat pedig minden részletre kiterjedően optimalizáltuk, hogy tömegeket láthassunk el prémium vitaminokkal, végre elérhető áron.

Ajánlások, vélemények

Noha minden termékünk szakértők által összeállított receptúrák alapján, ellenőrzött laboratóriumi körülmények között készül, és rendelkeznek minden szükséges minősítési tanúsítvánnyal, engedéllyel, mégis számunkra a legfontosabb a személyes tapasztalat.

Ezért adjuk át termékeinket sportolóknak (akik nagyfokú fizikai terhelésnek vannak kitéve), menedzsereknek (akik szellemileg megterhelő munkát végeznek) és orvosoknak (akik szakmailag hitelesek), hogy alkossanak véleményt a Spártai Vitaminokról. Továbbá az ő igényeiket, tapasztalataikat, javaslataikat beépítjük termékfejlesztési rendszerünkbe. Ezen kívül pedig rendkívül fontos számunkra minden egyes vásárlónk véleménye, személyes tapasztalata, ezért kérünk Téged is arra, hogy miután kipróbáltál egy vagy több Spártai terméket, írd meg nekünk személyes tapasztalatodat, bármilyen változást, amit erőnlétben, energiaszintben, egészséggel vagy szépséggel kapcsolatban megéltél.

A folyamatos sikerek, pozitív visszajelzések és szakértői ajánlások igazolják számunkra nap mint nap, hogy a Spártai Vitamin valóban kiváló minőségű, rendkívül hatékony prémium termékcsalád.

 

Kapcsolódó cikk: Innováció a vitamin gyártásban >

Nézd meg a termékeket: Spártai vitaminok >