Acidofilus (60)

Spártai

Acidofilus (60)

 

OÉTI notifikációs szám: 14502/2014

Kedvezőtlen környezetet teremthet a kórokozók számára. Segíthet a tejfehérjék, aminosavak, zsírok és a laktóz feldolgozásában. Szedése helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek, illetve alkoholfogyasztás esetén ajánlott.

Acidofilus összefoglaló:

Az Lactobacillus acidofilus baktérium rendkívül fontos a szervezet számára:

  • Kedvezőtlen környezetet teremthet a különféle kórokozók számára
  • Védelmet nyújthat a szájüreg, a hüvely és a vékonybél számára
  • Szedése helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek, illetve alkoholfogyasztás esetén ajánlott

Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula

Acidofilus részletes leírás:

A Lactobacillus-ok a bélrendszerben élnek, és az emésztőrendszer egészséges működéséhez járulnak hozzá. Segítik szervezetünket a B-vitaminok termelésében, segítenek védekezni bizonyos betegségeket okozó baktériumok ellen, segítenek megemészteni a laktózt, amelyre sok ember érzékeny, valamint hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert. Továbbá meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását. A Lactobacillusok-ra tehát óriási szüksége van a szervezetünknek, ám ezen jótékony mikroorganizmusok száma drasztikusan lecsökkenhet helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, illetve alkoholfogyasztás következtében. Ezért ilyen esetekben rendkívül fontos a teljes értékű élelmiszerekből kivont, Lactobacillusokat tartalmazó Acidofilus készítmény fogyasztása.

Az Lactobacillus acidofilus egy olyan jótékony baktérium, ami (a Laktobacillus-ok számának helyreállításán túl) kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok és a laktóz feldolgozásában. Az Lactobacillus acidofilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel.

Spártai szuper kapszulák

A Spártai Vitaminok esetén nem csak a hatóanyagok 100% természetes eredetűek, hanem a kapszulák anyaga (természetes zselatin) és a hordozóanyagok is (cellulóz, magnézium-sztearát vagy méhviasz). Így minden vitaminunk teljes mértékben szintetikus adalékmentes, károsanyag-mentes, 100% természetes eredetű készítmény.

A tisztaság mellett arra is hangsúlyt fektettünk (a kapszulák méret- és formatervezésekor), hogy minden vitaminunk könnyen lenyelhető legyen. Továbbá a speciális kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.

Tiszta, könnyű, kényelmes, kellemes, hatékony – ezekkel a szavakkal jellemezhető minden Spártai Vitamin.

Próbáld ki a 100% természetes eredetű Spártai Acidofilus készítményt! Ha elégedetlen lennél a termékkel, visszafizetjük a teljes vételárat.

OÉTI notifikációs szám: 14502/2014

 

Összetevő Mennyiség

NRV%

Lactobacillus acidophilus

 15,34 mg 

--

 

2990 Ft2 490 Ft

Share

Ajánljuk a Spártait