Cink (90)

Spártai

Cink (90)

Kiváló minőségű cink készítmény hozzájárul az immunrendszer, a szellemi működés, az anyagcsere, a látás optimális működéséhez, valamint a haj, bőr, köröm normál állapotához.

Cink összefoglaló:

A cink legfontosabb tulajdonságai:

  • Normalizálhatja az anyagcserét és az inzulintermelést
  • Segíthet megőrizni a sejtek épségét
  • Fontos lehet az egészséges körmökhöz , bőrhöz és hajhoz
  • Kezelheti a potencia zavarokat, támogatja a prosztata működését
  • Fontos a megfelelő sperma termeléséhez, így segítheti a fogamzást
  • Segíthet a meddőség kezelésében
  • Segíthet rendszertelen menstruáció esetén
  • Hozzájárulhat az immunkrendszer optimális működéséhez
  • Kiváló antioxidáns

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

Cink részletes leírás:

A cink szabályozza az anyagcsere folyamatait, az enzimrendszerek működését, fenntartja a sejtek épségét, segíti az inzulin termelését. A cink fontos az egészséges bőrhöz és körmökhöz. Szerepet játszik a prosztata működésében és a férfi nemi hormon illetve a sperma termelődésében. Fokozza a növekedést és a szellemi frissességet. A cink ezen kívül szabályozó szerepet tölt be az izmok összehúzódásában, szükséges a fehérjeszintézishez, segíti az inzulin termelődését a szervezetben.

Spártai szuper kapszulák

A Spártai Vitaminok esetén nem csak a hatóanyagok 100% természetes eredetűek, hanem a kapszulák anyaga (természetes zselatin) és a csomósodást gátló anyag is (cellulóz, magnézium sztearát vagy rizsliszt). Így minden vitaminunk teljes mértékben szintetikus adalékmentes, károsanyag-mentes, 100% természetes eredetű készítmény.

A tisztaság mellett arra is hangsúlyt fektettünk (a kapszulák méret- és formatervezésekor), hogy minden vitaminunk könnyen lenyelhető legyen. Továbbá a speciális kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.

Tiszta, könnyű, kényelmes, kellemes, hatékony – ezekkel a szavakkal jellemezhető minden Spártai Vitamin.

Próbáld ki a 100% természetes eredetű Spártai Cink készítményt, és ha elégedetlen lennél vele, visszafizetjük a teljes vételárat.

 

Összetevő Mennyiség RDA%

Cink

31,1 mg / 25 mg 250%

 

1 190 Ft

Share

Ajánljuk a Spártait