HUNfoglalás csomag

Spártai

HUNfoglalás csomag

 

Egy igazi Spártai összeállítás, amit a S.pártai félmaraton ihletett. A népszerű nagyágyú, a 100% naturál Spártai Szuper Multi, Spirulina alga, Koenzim Q10 és Porcerősítő készítményekkel kiegészítve.

A Szuper Multi Intenzív fizikai vagy szellemi munka és rendszeres sport mellett is kirobbanó energiát biztosító, tökéletes tisztaságú prémium multivitamin. Nem csak az aktív hatóanyagok 100%-ban természetes eredetűek, hanem a kapszulák anyaga is! A termék nem tartalmaz semmilyen szintetikus adalékot. A napi adagok könnyen lenyelhető (kisméretű) kapszulákból állnak. Egy napi csomag 32 féle aktív összetevőt tartalmaz, nagy mennyiségben, megfelelő arányban, az acerolától a csipkebogyón át a citrus bioflavonoidokig, az összes szükséges B-vitamintól a folsavon át minden szükséges ásványi anyagig, az alapvitaminoktól a lecitinen át az omega-3-ig. A Spártai Szuper Multi egy minden tekintetben prémium kategóriás, nagydózisú multivitamin. Magas hatóanyag tartalma révén pozitív hatása akár már néhány nap elteltével érezhető.

További részletek a Spártai Szuper Multi multivitaminról >

A Spirulina Alga egy vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat nagy mennyiségben tartalmazó, tökéletes összetételű szuper-tápanyag. Vakítóan csillogó haj, ragyogóan selymes bőr, gyönyörű körmök, kirobbanó energia, kimagasló sportteljesítmény, kicsattanó egészség – röviden ez jellemzi a Spártai Spirulina Algát. A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek! Nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. Elengedhetetlen fogyókúrához, hozzájárul a szépséghez és az egészséghez, rendkívüli módon fokozza a sportteljesítményt.

További részletek a Spártai Spirulina Algáról >

A Koenzim Q10 segíti az immunrendszer és a szív optimális működését, kondíció- és teljesítőképesség-növelő, antioxidáns tápanyag. 30 éves kor fölött ajánlott a napi bevitel.

  • Az egyik legfontosabb antioxidáns tápanyag
  • Közreműködhet a sejtek energiatermelésénél
  • Növelheti a kondíciót és a teljesítőképességet
  • Segítheti az immunrendszer és a szív optimális működését
  • 30 éves kor fölött a szervezet már nem állítja elő elegendő mennyiségben, ezért ajánlott naponta pótolni

Már 2-3 heti szedés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben.

További részletek a Spártai Koenzim Q10-ről >

A Spártai Porcerősítő a csontok és ízületek egészségét segítő, glükozamint és kondroitint nagy mennyiségben tartalmazó készítmény. Védi és erősíti az ízületeket. Ajánlott sportolóknak, az ízületeket igénybe vevő fizikai tevékenységet végzőknek, valamint 50 év felettieknek.

További részletek a Spártai Porcerősítőről >

Turbózd fel magad a közdelemre, akár a pályán vívod, akár az életben! Erő és energia a sporthoz és a mindennapokhoz.

A csomag tartalma:

1 doboz Spártai Szuper Multi (30) havi multivitamin csomag

1 doboz Spártai Spirulina alga (120)

1 doboz Spártai Koenzim Q10 (60)

1 doboz Spártai Porcerősítő (60)

 

 

18455 Ft14 790 Ft

Share

Ajánljuk a Spártait