Manager csomag

Spártai

Manager csomag

Egy igazi Spártai összeállítás a kiemelkedő szellemi teljesítményért. A népszerű nagyágyú, a Spártai Szuper Multi, a naturál Spirulina alga és Acai Berry készítményekkel kiegészítve.

A Szuper Multi Intenzív szellemi vagy fizikai munka és rendszeres sport mellett is kirobbanó energiát biztosító, tökéletes tisztaságú prémium multivitamin. A termék nem tartalmaz semmilyen szintetikus adalékot. A napi adagok könnyen lenyelhető (kisméretű) kapszulákból állnak. Egy napi csomag 32 féle aktív összetevőt tartalmaz, nagy mennyiségben, megfelelő arányban, az acerolától a csipkebogyón át a citrus bioflavonoidokig, az összes szükséges B-vitamintól a folsavon át minden szükséges ásványi anyagig, az alapvitaminoktól a lecitinen át az omega-3-ig. A Spártai Szuper Multi egy minden tekintetben prémium kategóriás, nagydózisú multivitamin. Magas hatóanyag tartalma révén pozitív hatása akár már néhány nap elteltével érezhető.

További részletek a Spártai Szuper Multi multivitaminról >

A Spirulina Alga egy vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat nagy mennyiségben tartalmazó, tökéletes összetételű szuper-tápanyag. A spirulina alga számos jótékony hatással van az egészségre, például az immunitásra, a szem egészségére valamint a szív- és érrendszer állapotára. A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek! Nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. Elengedhetetlen fogyókúrához, hozzájárul az egészséghez, rendkívüli módon fokozza a sportteljesítményt.

További részletek a Spártai Spirulina Algáról >

Az Acai Berry egy vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és étkezési rostot gazdagon tartalmazó extra antioxidáns szupertápanyag. Lehet, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon, mivel tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, étkezési rostot, ami a kutatások szerint elősegíti az emésztési rendszer egészséges működését, csökkenti a koleszterin-szintet és segít megállítani az idő előtti öregedést. Ugyanezt teszi a bogyóban nagy mennyiségben található E-vitamin is. Az emészthetetlen rostok csökkentik egyes rákfajták kialakulásának a veszélyét is. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges idegrendszer kialakulásához és regenerálódásához. Ezenkívül segítenek meggyógyítani és megfiatalítani az izmokat egy intenzív testmozgás után.

További részletek a Spártai Acai Berryről >

A csomag tartalma:

1 doboz Spártai Szuper Multi (30) havi multivitamin csomag

1 doboz Spártai Spirulina alga (120)

1 doboz Spártai Acai Berry (60)

16665 Ft11 990 Ft

Share

Hasonló termékek

Acai Berry (60)

Az Acai Berry egy vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és étkezési rostot gazdagon tartalmazó extra antioxidáns szupertápanyag.

5495 Ft3 990 Ft

spartai_spirulina_alga_120_vitamin

Spirulina alga (120)

Vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat nagy mennyiségben tartalmazó, tökéletes összetételű szuper-tápanyag. Hozzájárulhat a csillogó hajhoz, ragyogóan selymes bőrhöz, gyönyörű körmökhöz, kirobbanó energiához, kimagasló sportteljesítményhez, kicsattanó egészséghez.

3855 Ft2 990 Ft

Szépség csomag

Spirulina alga + E-vitamin + Koenzim Q 10 összeállítás a haj, bőr, köröm és a sejtek egészségéért, szépségéért! 

11000 Ft7 990 Ft

Ajánljuk a Spártait