Probalance (30)

Spártai

Probalance (30)

A Spártai Probalance szimbiotikum kapszula kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók számára. Segíti a hasznos bélflóránk felszaporodását. Védhet virális fertőzésekkel szemben. Mivel több baktériumtörzs dolgozik együtt a Spártai ProBalance-ban, ezért hatékonyabb, mint a csupán egy fajt tartalmazó készítmények. Segíthet a tejfehérjék, aminosavak, zsírok és a laktóz feldolgozásában. Segítheti a tápanyagok, ásványi anyagok felszívódását, hasznosulását. Vitaminokat termel. Segítheti a fogyókúrát. Helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, illetve alkoholfogyasztás esetén különösen ajánlott.

Erősíthetik az immunrendszert, hathatós segítséget nyújthatnak a stressz, idegesség, fáradtság ellen.A bélflóránk megfelelő utánpótlása és karbantartása bizonyítottan segíthet egészségünk megőrzésében, belső egyensúlyunk fenntartásában. Segíthet a lisztérzékenyeken. Segíthet a koleszterinszint szinten tartásában, hisz  nem csak elhasználják a bélbe került koleszterint, hanem a HDL, a „jó koleszterin” szintjét is növelhetik, ezzel jó eséllyel csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásátHasmenés és székrekedés ellen kiváló védelem. Csökkentheti gyermekek felsőlégúti megbetegedésének kockázatát. Enyhítheti az ekcéma és atópiás dermatitisz tüneteit. Megakadályozhatja a vesekőképződés, az irritábilis bélszindróma és a fekélyes vastagbélgyulladás kialakulását.
Emésztésünk és immunrendszerünk javításával kedélyállapotunkra is kihat. Érezd jól magad bőrödben!

Hogyan hathat ennyi mindenre egy probiotikum? Sok különféle faj és prebiotikum együttes jelenlétével. A prebiotikumok táplálékot nyújtanak a baktériumoknak, segítik megtelepedésüket. A probiotikumot és prebiotikumot is tartalmazó kapszulákat szimbiotikumoknak nevezzük.
 

 Az immunrendszerünk közel 80%-a beleinkben található. A béltraktusunkban élő baktériumok gyakorlatilag egy külön, nem-emberi sejtekből álló, mégis sajátos és csak az adott egyénre jellemző szervet alkotnak.
A probiotikumok tulajdonképpen barátságos baktériumok, amik velünk szimbiózisban élnek, nemhogy nem okoznak betegséget, éppen hogy elengedhetetlenek az egészséges élethez.
Ezért a betegségek megelőzésére érdemes lehet szervezetünkben felszaporítani a jótékony baktériumokat aztáltal, hogy probiotikumokat fogyasztunk.

A minket védő bélbaktériumok folyamatos utánpótlással erősíthetőek. Fontos, hogy emberekben megtalálható baktériumokat használjunk. A Spártai ProBalanceban megtalálható baktériumok természetesen is előfordulnak az emberi bélrendszerben. Mivel bélbaktériumok multikultúráját kívánjuk pótolni, több baktériumtörzset tartalmazó készítményt kell választani. A bevitt probiotikum nagyon hamar kiürülhet szervezetünkből, prebiotikumok alkalmazásával segíthetjük szaporodásukat, telepíthetjük őket hosszabb időre.  A prebiotikumok metabolikus előnyökkel is járnak, például csökkentik a fehérje-bomlástermékek szintjét, segítik mikroelemek visszaszívását (pl. Ca, Mg, Fe, Zn).

Több mint 500 különféle baktérium lakik béltraktusunkban, azonban csupán 30-40 faj alkotja bélflóránk 99%-át, ezek jól ismert, különösen hasznos és szívós, számunkra megfelelő biztonságot nyújtó baktériumok, például az L. casei, L. acidophilus, amik tejtermékekben is megtalálhatóak. Ezekhez jó, ha társul más nemzetségbeli baktérium is, például bifidobaktériumok, mint a B. lactis, amiket tovább erősítenek a streptococcusok hasznos fajainak gyöngysorai, mint a S. thermophilus. A Lactobacillusok között van több más különösen erős, hasznos védőbaktérium, mint a L- rhamnosus és L. plantarum.

A Spártai ProBalance az összes követelménynek eleget tesz, hisz nem csak különféle baktériumtörzseket tartalmaz, de prebiotikumot is, amik táplálékot nyújtanak a baktériumoknak, segítik megtelepedésüket. A probiotikumot és prebiotikumot is tartalmazó kapszulákat szimbiotikumoknak nevezzük.

A Spártai ProBalance kapszulák az alábbi baktériumtörzseket tartalmazzák:

Lactobacillus acidophilus DDS-1
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus plantarum
Streptococcus thermophilus
valamint inulint is tartalmaz, ami a prebiotikum.

Spártai szuper kapszulák

Nemcsak a kapszula tartalma 100% természetes eredetű, hanem a kapszula anyaga (természetes zselatin) és a hordozóanyagok is (cellulóz, magnézium-sztearát, maltodextrin). Így a Spártai ProBalance teljes mértékben szintetikus adalékmentes, károsanyag-mentes, 100% természetes eredetű készítmény.

A tisztaság mellett arra is hangsúlyt fektettünk (a kapszulák méret- és formatervezésekor), hogy minden vitaminunk könnyen lenyelhető legyen. Továbbá a különleges kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.

Tiszta, könnyű, kényelmes, kellemes, hatékony – ezekkel a szavakkal jellemezhető minden Spártai Vitamin.

Próbáld ki a 100% természetes eredetű Spártai ProBalance készítményt! Ha elégedetlen lennél a termékkel, visszafizetjük a teljes vételárat.

 

Napi ajánlott mennyiség: felnőtteknek 2 kapszula (antibiotikum szedése esetén szedése az antibiotikum után 2-3 órával javallott) gyerekeknek 1 kapszula

Név

Tömeg (bruttó/nettó)

NRV *

Probiotikum keverék

55 mg

** %

Ebből: Lactobacillus acidophilus DDS-1

           Bifidobacterium lactis

           Lactobacillus casei

           Lactobacillus rhamnosus

           Lactobacillus plantarum

           Streptococcus thermophilus

24%

24%
16%
16%
10%

10%

**%

**%
**%
**%
**%
**%

Prebiotikus inulin

100 mg

 

1790 Ft1 490 Ft

Share

Ajánljuk a Spártait