Senior csomag

senior csomag

Spártai

Senior csomag

Engedd meg, hogy bemutassuk legújabb csomagunkat, melyet abból a megfontolásból hoztunk létre, hogy az 50 év feletti korosztály számára minél komplexebb multivitamin csomagot kínálhassunk!

A legújabb Spártai összeállítás a senior korosztálynak, Koenzim Q10-zel, Ginkgo Bilobaval, az összes szükséges vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel, kiegészítve Omega-3 készítménnyel.

A Spártai Szuper Multi Multivitamin kifejezetten az 50 év feletti korosztály számára tervezett speciális készítményünk összetételénél fogva hozzájárul a szervezet és a normál élettani folyamatok egészséges működéséhez. Az idő előrehaladtával az anyagcsere lelassul, ezért fontos olyan hatóanyagok napi szintű bevitele, ami jótékony befolyással bír. A Spártai Senior Multi multivitamin készítmény vitaminokon és ásványi anyagokon kívül különböző jótékony növényi kivonatokat, például a Ginkgo biloba (páfrányfenyô) levelének kivonatát is tartalmazza. Sejtjeink és így az egész szervezet energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza, amely alkalmas az immunrendszer erősítésére, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat is enyhíti. Q10 tartalma miatt a Spártai Senior Multi kifejezetten javasolt azoknak a betegeknek, akik úgynevezett béta-blokkolókat (vérnyomáscsökkentőket) szednek.

További részletek a Spártai Senior Multivitaminról >

Az omega-3 esszenciális zsírsavak olyan nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, zavartalan működéséhez azonban feltétlenül szükségesek. Élettani hatásuk jelentős: nélkülözhetetlenek az egészségesen működő szív- és érrendszerhez. Javítják a vér áramlási tulajdonságait és ezáltal a keringés és a szövetek oxigénellátását. Erősítik az immunrendszert és közreműködnek a zsíranyagcserében, továbbá hozzájárulnak az izületek és az idegrendszer kiegyensúlyozott, problémamentes működéséhez is.

További részletek a Spártai Omega-3 vitaminról >

​A csomag tartalma: 

1 doboz Senior Multi (30)

1 doboz Omega-3 (60)

8190 Ft7 190 Ft

Share

Hasonló termékek

senior

Senior Multi multivitamin (30)

Egészség és energia minden nap. Speciális multivitamin összeállítás 50 év felettieknek.

 

7720 Ft6 190 Ft

spartai_omega_3_60_vitamin

Omega-3 (60)

Hozzájárulhat a szív- és agyműködés, valamint az éles látás fenntartásához. Fontos antioxidáns készítmény.

2520 Ft1 995 Ft

spartai_omega_3_90_vitamin

Omega-3 (90)

Hozzájárulhat a  megfelelő szív- és agyműködéshez, valamint a normál látás fenntartásához, fontos antioxidáns készítmény.

3320 Ft2 690 Ft

Ajánljuk a Spártait