Szépség csomag

Spártai

Szépség csomag


Bemutatkozik legújabb termék összeállításunk: A Spártai Szépség csomag!

A csomag tartalmazza az összes természetes eredetű Spártai Vitamint, amely hozzájárulhat a szépséged és egészséged megőrzéséhez. A méltán népszerű naturál Spirulina alga erejét egy csomagban egyesítettük a sejt energiaként is ismert Koenzim Q10 antioxidáns hatású lágyzselatin kapszulával és a Spártai ˝szépség gyönggyel˝, azaz az E-vitaminnal.

A Spirulina Alga egy vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat nagy mennyiségben tartalmazó, tökéletes összetételű szuper-tápanyag. A spirulina alga hozzájárul a bőr fiatalságának megőrzéséhez, segíthet a hajhullási folyamatok lassításában, javíthatja a haj szerkezetét, illetve serkentheti a haj újranövekedést. Erősíti a körmöket és megszüntetheti a körömrepedezéseket. Kiválóan alkalmas helytelen táplálkozás esetén kialakuló hiányállapotok kezelésére, illetve megelőzésre. A spirulina alga  továbbá számos jótékony hatással van az egészségre, például az immunitásra, a szem egészségére valamint a szív- és érrendszer állapotára. 

Napi ajánlott mennyiség: 4 kapszula

OÉTI notifikációs szám: 16581/2015

További részletek a Spártai Spirulina Algáról >

A koenzim Q10 a sejtek energiatermelésében közreműködő enzim. Minden egyes sejtünkben megtalálható anyag, ami elengedhetetlen az emberi test biokémiai folyamatainak zavartalan működéséhez. A koenzim Q10 amellett, hogy segíti a szív és az immunrendszer optimális működését, kiváló antioxidáns forrás, melyet a szervezet könnyen tud hasznosítani. Antioxidáns hatásából adódóan védi a bőrt a korai öregedéstől. Mindezek mellett a koenzim Q10 növeli a kondíciót és a teljesítőképességet, ezért különösen ajánlott sportolóknak és fizikai munkát végzőknek, valamint szellemi leterheltség esetén.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

OÉTI notifikációs szám: 16575/2015

További részletek a Spártai Koenzim Q10-ről >

Az E-vitamin az egyik leghatásosabb antioxidáns hatással bíró vitamin. Fő funkciója a szív- és érrendszer védelme, mivel fogyasztásával megelőzhető a szívinfarktus és az érfalak meszesedése. Fontos szerepe van a szervezet vízháztartásában is, így hozzájárul a bőr rugalmasságához, feszességéhez. A Spártai Vitamin E-vitamin lágyzselatin kapszula hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egézséségéhez, szépségéhez.

Napi ajánlott mennyiség: 1 lágyzselatin kapszula

OÉTI notifikációs szám: 16568/2015

További részletek a Spártai E-vitamin 400 termékről >

A csomag tartalma:

1 doboz Spártai Spirulina alga (120)

1 doboz Spártai Koenzim Q10 (60)

1 doboz Spártai E-vitamin 400 (60)

 

11000 Ft7 990 Ft

Share

Hasonló termékek

spartai_e_vitamin_400_NE_60_vitamin

E-vitamin 400 NE (60)

Az E-vitamin fontos antioxidáns. Kedvező hatással lehet a szív- és érrendszeri betegségekre, cukorbetegségre, koleszterin szintre. Fiatalíthatja a bőrt és a hajat.

3855 Ft3 290 Ft

spartai_koenzim_Q_10_60_vitamin

Koenzim Q10 (60)

Segítheti az immunrendszer és a szív optimális működését, kondíció- és teljesítőképesség-növelő hatású lehet, antioxidáns tápanyag. 30 éves kor fölött ajánlott a napi bevitel.

3290 Ft2 770 Ft

spartai_spirulina_alga_120_vitamin

Spirulina alga (120)

Vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat nagy mennyiségben tartalmazó, tökéletes összetételű szuper-tápanyag. Hozzájárulhat a csillogó hajhoz, ragyogóan selymes bőrhöz, gyönyörű körmökhöz, kirobbanó energiához, kimagasló sportteljesítményhez, kicsattanó egészséghez.

3855 Ft2 990 Ft

Manager csomag


Szuper Multi multivitamin + Spirulina alga + Acai Berry a kiemelkedő szellemi teljesítményért!

16665 Ft11 990 Ft

Ajánljuk a Spártait