Szuper C-vitamin 500 prémium (90)

Spártai

Szuper C-vitamin 500 prémium (90)

Prémium minőségű, tökéletes tisztaságú C-vitamin Acerolával, Csipkebogyóval és Citrus bioflavonoidokkal. Akár már néhány napos fogyasztás után érezhető a különbség.

Szuper C-vitamin 500 összefoglaló:

OÉTI notifikációs szám: 16562/2015

Az egyik legismertebb C-vitamin forrás a narancs (ami több C-vitamint tartalmaz, mint a citrom). A csipkebogyó azonban 10x több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Ám van egy ennél is hihetetlenebb, mega dózisú c-vitamin forrás: az acerola cseresznye. Az acerola 10x több C-vitamint tartalmaz, mint a csipkebogyó és 100x többet, mint a narancs! A bizonyos gyümölcs- és zöldségfélékben megtalálható, rendkívül értékes bioflavonoidok pedig lényeges szerepet játszanak a C-vitamin felszívódásában és annak a szervezetben történő feldolgozásában.

A Spártai Szuper C-vitamint úgy állítottuk össze, hogy gazdagon tartalmazzon (a kapszulánként 500mg C-vitaminon felül) további C- és egyéb vitaminokat tartalmazó acerolát és csipkebogyót, valamint a lényegesen jobb felszívódást és feldolgozást elősegítő citrus bioflavonoidokat. Így a Spártai Szuper C-vitamin 500 az egyik legkiválóbb, prémium kategóriás C-vitamin készítmény, természetes eredetű, könnyen lenyelhető zselatin kapszulában. Próbáld ki, és érezni fogod a különbséget!

  • Alapvető fontosságú a szív- és érrendszer egészséges működése szempontjából
  • Erősítheti és rugalmasan tarthatja az ereket
  • Szükséges lehet az egészséges fogínyhez és a vas felszívódásához
  • Védelmet nyújthat a stressz ellen és a rákkeltő anyagokkal szemben
  • Fontos szerepe lehet az immunrendszer megfelelő működésében, egészségének megtartásában
  • Fontos lehet a szép bőr, a kötőszövet, illetve az erős csontok és fogak felépítéséhez és fenntartásához
  • Élénkítő hatású lehet, szerepet játszik az energiatermelésben
  • Hatásos lehet sokféle egészségügyi probléma kezelésében
  • Gyorsíthatja a sebgyógyulást és a kötőszövet regenerációját
  • A legfontosabb vízben oldódó antioxidánsmegköti a szabadgyököket

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

Összetevők >

Szuper C-vitamin 500 részletes leírás:

Annyira szüksége van a szervezetünknek a C-vitaminra, mint a vízre. Ha egy bizonyos szint alá süllyed a testünkben lévő mennyiség, akkor meghalunk. Azért kell naponta fogyasztani, mert a szervezet nem tárolja a C-vitamint, hanem azonnal felhasználja (hiszen szüksége van rá), ezért a rendszeres bevitel szükséges.

A vitaminok közül C-vitaminból igényli a szervezetünk a legnagyobb mennyiséget. Az ember számára minden nap szükséges a C-vitamin. Ezt a vitamint olyan létfontosságú szervek tárolják, mint a máj, mellékvese, vagy az agyalapi mirigy. Gyorsítja a sebgyógyulást és a kötőszövet regenerációját, részt vesz a csont-, és a porcképzésben, fontos szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében, egészségének megtartásában, hatásos lehet sokféle egészségügyi probléma kezelésében.

A C-vitamin nélkülözhetetlen az energiatermelésben, élénkítő hatású, kiváló immunrendszer erősítő, antioxidáns anyag. Alapvető fontosságú a szív- és érrendszer egészséges működése szempontjából. Erősíti és rugalmasan tartja az ereket. Szükséges az egészséges fogínyhez és a vas felszívódásához is. A C-vitamin védelmet nyújt a stressz ellen és a rákkeltő anyagokkal szemben. Fontos a szép bőr, a kötőszövet, illetve az erős csontok és fogak felépítéséhez és fenntartásához.

A Bioflavonoidok a citrusfélék gyümölcseinek héjában található anyagok, amelyek nagymértékben fokozzák a C-vitamin hatékonyságát: segítik a felszívódását és megvédik az oxidációtól. Ezenkívül erősítik a hajszálereket is. Az egyik legtöbb C-vitamin a csipkebogyóban képződik, ez az egyik leggazdagabb természetes forrása. Az Acerola egy trópusi vadcseresznye, amely a világ összes növénye közül a leggazdagabb C-vitamin forrás.

Spártai szuper kapszulák

A Spártai Vitaminok fejlesztése során kiemelt hangsúlyt fordítottunk a természetességre, így a hatóanyagok (pl.: acerola, csipkebogyó kivonat) és hordozóanyagok  (pl.: cellulóz, méhviasz) többsége, illetve a kapszulák anyaga (zselatin) is természetes eredetű. 

A tisztaság mellett arra is odafigyeltünk (a kapszulák méret- és formatervezésekor), hogy minden vitaminunk könnyen lenyelhető legyen. Továbbá a speciális kapszuláknak köszönhetően fogyasztás után nincs telítettség érzés, kellemetlen íz, szag vagy bármilyen kényelmetlen érzés, ami más készítményeknél előfordulhat.

Tiszta, könnyű, kényelmes, kellemes, hatékony – ezekkel a szavakkal jellemezhető minden Spártai Vitamin.

Próbáld ki a prémium minőségű Spártai Szuper C-vitamin 500 készítményt! Ha elégedetlen lennél a termékkel, visszafizetjük a teljes vételárat.

Összetevők >

Összetevők Mennyiség NRV%

Aszkorbinsav / C vitamin

515,49 mg / 500 mg

625%

Citrus bioflavonoidok

50 mg

--

Acerola

25 mg

--

Csipkebogyó kivonat (20:1)

25 mg

--

 

2520 Ft2 190 Ft

Share

Ajánljuk a Spártait