Vélemények a Spártairól

Vélemények a Spártai Vitaminokról

„Sok jót olvastam, hallottam róla, ezért nagyon vártam már, hogy kipróbálhassam a Spártai multivitamint. Amikor először a kezembe fogtam, az volt az első benyomásom már a csomagolásról, hogy nagyon igényes. A kapszulák tényleg kicsik, könnyen lenyelhetők, az egész nagyon könnyed, a hatása pedig érezhető, ha minden nap szedi az ember. Nekem nagyon tetszik. (K.F.)

 „Régebben semmilyen vitamint nem szedtem. Egy barátom ajánlotta a Spártait, kipróbáltam. A 4. napon éreztem, hogy lényegesen több az energiám, könnyebben kelek reggel és délután sem vagyok fáradt.” (B.O.)

„Amióta Spártai multivitamint és Szuper D3-at szedek naponta, nem voltam beteg. Korábban nem nagyon szedtem vitamint, mert nem bírtam sem a tablettákat, sem a kapszulákat. A Spártai az első olyan vitamin, aminek beszedése után nincs semmilyen rossz érzésem, csak a pozitívumokat érzem. Nagyon felpörget, késő este ugyanannyi energiám van, mint délelőtt.” (R.F.)

"Én már a 3. doboznál tartok, csak ajánlani tudom!"  - Spártai Spirulina Alga (T. Gabriella)

"Mióta szedem a vitaminokat, egyre jobban érzem magam. Fittebb vagyok, és mozgékonyabb, nem vagyok fáradt. Hál Istennek kisebb az étvágyam, nem eszem már olyan sokat, előbb jól lakom." (P.E.)

„2 napja már kb. kezdett lelkiismeret furdalásom lenni, hogy valamit tuti rosszul csinálok, vagy elkerüli valami a figyelmemet, és nem csináltam meg valami fontosat, mert 2 órával hamarabb készültem el mindennel, 5-kor már nézelődtem, hogy tuti nincs több feladat? Ne már... És akkor elkezdtem gondolkodni hogy mi változott az elmúlt 2 napban? Hát a B1 vitamint kezdtem el szedni, napi 2 db-ot, meg mellé 1000-res C-t. Szóval más nem igen lehet, úgyhogy köszi! „   T. Judit (szolgáltatási vezető)

"Sziasztok,nem szoktam dicsérő üzeneteket írni,de most kivételt teszek.Tegnap végigcsináltam a Szlovákiában megrendezett Spartan Race-t,ami 30 km hosszú,iszonyat pálya volt.Készültem rá testben-lélekben egyaránt,közben pedig kerestem azokat a vitaminokat,amik még dobhatnak a teljesítményemen.Ééés megtaláltam!Köszi nektek ezeket a szuper termékeket,nagyon elégedett vagyok velük,szerintem nélkülük még mindig a hegyen lennék,és várnám,hogy valaki lehozzon:).Még egyszer köszi,jók vagytok,csak így tovább!" (Évi Szegedről)

Szerezz saját tapasztalatot a Spártai Vitaminokról. Válassz terméket >

Ha már kipróbáltad, írd le nekünk véleményedet Te is: Kapcsolat >